Esküvő

A helyszín, a ruhád és az ételek mellett nagyon fontos szerepet játszik a virágdekoráció kiválasztása. Én abban segítek, hogy a kiválasztott szín, stílus, minden megjelenő díszítésben harmonizáljon egymással és különleges hangulatot teremtsen. Minden esküvői dekoráció egyedi tervek alapján készül az ifjú pár személyiségéhez, egyéni igényeihez igazodva. Célom, hogy a mindig megújuló kellékekkel, az aktuális trendnek megfelelően, saját ötleteimmel fűszerezve egyedi, személyre szóló, harmonikus atmoszférát teremtsek.

A legtöbben a szervezést a helyszín, a ruha, és a fotós kiválasztásával kezdik, de érdemes a dekorost is időben, személyesen felkeresni, hogy a díszítés is megfelelő minőségű lehessen. Hogyan indulj el?

Először is érdemes inspirációt gyűjteni, a szín, a stílus kiválasztása fontos, ebben szakember segítségét kérjétek, és erre építhetitek a további szervezést.

Hogy mi mindenre lehet szükséged, az első személyes találkozó alkalmával segítek összeállítani, felhívni a figyelmeteket a részletekre, amit a sok-sok esküvő dekorálásával megtapasztaltam.

Autódíszek

Menyasszonyi csokrok

Étterem díszítés

Templom díszítés

Szertartás a szabadban

Vidéki, rusztikus dekoráció