Szertartás a szabadban

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Balaton partján rengeteg álomszép helyszín kínálkozik, ahol a polgári szertartás lebonyolítható. A párjaim zöme él is ezzel a lehetőséggel, akár a lakodalom helyszínének kertjében is, így megspórolva a násznépnek egy plusz utat. Ez esetben, az időjárási viszontagságokat is figyelembe kell venni, érdemes készülni egy B tervel is.

Mivel sok-sok kép is készül a szertartás alatt, és általában a közös fotókat is itt készítik, érdemes ezt a helyszínt szépen díszíteni, hiába csak 1 órás programról van szó.

Az anyakönyvvezető asztalára általában kisebb tűzött dísz kerül, itt kapnak helyet az örömszülőknek szánt köszönőajándékok is. A pár és a tanúk székét érdemes kis dísszel megkülönböztetni. Gyakran díszítjük az utat ami az anyakönyvvezető asztalához vezet, leszúrható díszekkel, egyéb kreatív megoldásokkal. A dekoráció elmaradhatatlan része a boldogságkapu, ami akár a fotózás háttereként is szolgálhat. Kevésbé dekoratív székeket székszoknyákba bújtatunk, így nagyon elegáns légkör garantált.